Na mijn verhuizing uit de Proeflokalen ga ik nu lessen starten bij Cultuurhuis Geweldig! in Zutphen. 

 

Schilderles > Korte Cursus Teken- en schilderbegeleiding

v.a. vrijdagochtend 5 april '24 instroom mogelijk

Komt het er thuis steeds niet van om te gaan tekenen of schilderen? Weet je niet goed hoe je moet beginnen om je idee uit te werken? Heb je wat begeleiding nodig in kleuren mengen? Wil je wat losser leren tekenen of schilderen? Of wil je graag wat meer houvast in naar de waarneming en naar verhouding werken? Vind je het fijn om in een kleine groep aan je eigen opdracht te werken? Allemaal redenen om de cursus Teken- en schilderbegeleiding te volgen. 

Elke vrijdagochtend ruimte voor begeleiding op maat. Dit kan portret, landschap, stadsgezicht, stilleven zijn, of wat abstracter, een eigen foto of een plaatje van internet. Ik help je met de eerste opzet, compositie, kleurgebruik, verhoudingen, materiaalgebruik, inspiratie en eigen stijl ontdekken. Zoek je wat uitdaging, dan help ik je nieuwe dingen uit te proberen of geef ik je een opdracht voor op het atelier of voor thuis. 

Basistekenmaterialen zijn aanwezig, schildermaterialen neem je zelf mee. Papier is aanwezig. Maximaal 10 deelnemers.

Locatie: Beneden Torenkamer Cultuurhuis Geweldig! Geweldigershoek 39, Zutphen

Kosten: €192 voor 8 lessen (5,12,19, 26 april, 17, 24, 31 mei, 7 juni, 2 wkn meivakantie geen les)

Tijd: 10-12u

 


 

Je kunt mij ook volgen op  Facebook ( https://www.facebook.com/SaskiaObdeijnBeeldendeKunst/ ) en

Instagram ( @saskia_obdeijn_artist

of je abonneren op mijn nieuwsbrief ( https://www.saskiaobdeijn.nl/nieuwsbrief.html#.Xeo9E25FweE

 

Cursus Portret- en Figuur 8 lessen (onder voorbehoud)

Vanaf vrijdagochtend 6 september

In deze lessen werk je aan je teken- en schildervaardigheid met als onderwerp het portret en de menselijke figuur. Er is volop aandacht voor verhoudingen van het gezicht en figuur, voor materiaalgebruik, compositie, teken- en schildertechniek en ontwikkeling van je eigen 'handschrift'. Je kiest zelf of je gaat tekenen of (acryl)schilderen. Basismaterialen zoals papier, grafietpotloden en houtskool zijn aanwezig op het atelier, andere materialen neem je zelf mee. Er wordt gewerkt naar (eigen) foto's en modellen. Enige teken- of schilderervaring is gewenst. Max. 8 deelnemers  

Locatie: Zutphen

Kosten

Tijd: 10-12u

Meer informatie via mail info@ saskiaobdeijn.nl