De volgende cursussen heb ik in het verleden gegeven en zullen in 2018 weer op de agenda komen:

* Cursus Portret

* Cursus Tekenen en Schilderen 

* Cursus Collage 

 

 

Cursus Tekenen en Schilderen

In 2018 zal er bij voldoende belangstelling weer een cursus van start gaan. Mail info@saskiaobdeijn.nl om op de hoogte te blijven.

Vrij tekenen en schilderen vanuit eigen ideeen of voorgestelde opdrachten op je eigen niveau. Iedere les is er een demonstratie van een materiaal of techniek die je kunt inzetten om je tekening of schilderij vorm te geven. Voorbeelden van materialen en technieken zijn Oostindische Inkt, acrylverf, collage, grafietpotlood, monoprint, stempels en sjablonen. Als docent ben ik gespecialiseerd in portret- en figuurtekenen en ik kan je daarin speciale aandacht geven, maar alle onderwerpen voor je tekening of schilderij zijn welkom. Een leuke cursus om nieuwe technieken uit te proberen, je schilderij stap voor stap vanuit een schets op te bouwen en van elkaar te leren. 

Locatie: Proeflokalen Zutphen, Vispoortplein 16, lokaal 2

Tijd: Maandagmiddag 13:00-15:00u of Dinsdagavond 19:30-21:30u, 10 weken 

Kosten: 10 lessen van 2 uur voor €175 incl. basismaterialen

Max. 8 deelnemers.

Bel voor opgave of meer informatie 06-215 382 43 of mail info@saskiaobdeijn.nl

 

Cursus Portret 

Er is nog geen cursus gepland. Meld je aan om op de hoogte te blijven

In deze lessen zal de theorie en praktijk van het portret  aan de orde komen. Er is volop aandacht voor verhoudingen, compositie, techniek, handschrift en gezamenlijk evalueren. Er wordt o.a. getekend met houtskool en grafiet en geschilderd met acrylverf naar modellen en foto's. Snelle schetsoefeningen en uitgebreide studies wisselen elkaar af. Enige teken- of schilderervaring is gewenst. Max. 10 deelnemers.  

Locatie: Proeflokalen Zutphen, Vispoortplein 16, lokaal 2.

Kosten: -

Bel voor opgave of meer informatie 06-215 382 43 of mail info@saskiaobdeijn.nl