Cursus Teken- en schilderbegeleiding

Nieuwe cursus v.a. vrijdagmiddag 13 januari 2023 

Komt het er thuis steeds niet van om te gaan tekenen of schilderen? Weet je niet goed hoe je moet beginnen om je idee uit te werken? Heb je wat begeleiding nodig in kleuren mengen? Wil je wat losser leren tekenen of schilderen? Of wil je graag wat meer houvast in naar de waarneming en naar verhouding werken? Vind je het fijn om in een kleine groep aan je eigen opdracht te werken? Allemaal redenen om de cursus Teken- en schilderbegeleiding te volgen. 

Elke vrijdagmiddag ruimte voor begeleiding op maat. Dit kan portret, landschap, stadsgezicht, stilleven zijn, of wat abstracter, een eigen foto of een plaatje van internet. Ik help je met de eerste opzet, compositie, kleurgebruik, verhoudingen, materiaalgebruik, inspiratie en eigen stijl ontdekken. Zoek je wat uitdaging, dan help ik je nieuwe dingen uit te proberen of geef ik je een opdracht voor op het atelier of voor thuis. 

Basistekenmaterialen zijn aanwezig, schildermaterialen neem je zelf mee. Papier is aanwezig. Maximaal 8 deelnemers.

Locatie: Proeflokalen Zutphen, Vispoortplein 16

Kosten: €225voor 10x, incl. eenvoudig tekenmateriaal en koffie/thee, excl. acrylverf, penselen en palet

€120 voor 5x (planning in overleg), €27,50 voor een losse les als er plek is in de groep. Proefles €12,50

Tijd: Vrijdagmiddag 13-15u v.a. 13 januari 2023

 

 

Cursus Portret- en Figuur

Nieuwe cursus rond sept. 2023

In deze lessen werk je aan je teken- en schildervaardigheid met als onderwerp het portret en de menselijke figuur. Er is volop aandacht voor verhoudingen van het gezicht en figuur, voor materiaalgebruik, compositie, teken- en schildertechniek en ontwikkeling van je eigen 'handschrift'. Je kiest zelf of je gaat tekenen of (acryl)schilderen. Basismaterialen zoals papier, grafietpotloden en houtskool zijn aanwezig op het atelier, andere materialen neem je zelf mee. Er wordt gewerkt naar (eigen) foto's en modellen. Er zal ook een keer een naaktmodel poseren. Enige teken- of schilderervaring is gewenst. Max. 8 deelnemers  

Locatie: Proeflokalen Zutphen, Vispoortplein 16, lokaal 2.

Kosten

Tijd: Vrijdagochtend 10-12u 

Meer informatie via mail info@ saskiaobdeijn.nl

      

 

 


 

Je kunt mij ook volgen op  Facebook ( https://www.facebook.com/SaskiaObdeijnBeeldendeKunst/ ) en

Instagram ( @saskia_obdeijn_artist

of je abonneren op mijn nieuwsbrief ( https://www.saskiaobdeijn.nl/nieuwsbrief.html#.Xeo9E25FweE